NOVELA O KOKAINU

 NOVELA O KOKAINU


V velikem mestu nekje v Španiji sta v majhnem stanovanju živela Viktorija in Filip. Bila sta zelo revna, komaj sta si privoščila stanovanje, elektriko, hrano,…

Nekega dne je Filip prišel domov z genialno idejo, kako hitro zaslužiti denar. Predlagal je, da bi začel preprodajati kokain. Trdil je, da se tako hitro zasluži in da bosta z Viktorijo, kot bi mignil, obogatela. Ideje Viktorija sprva ni podpirala, a se je, ker sta imela partnerja hudo finančno krizo, na koncu le sprijaznila z njo. Filip je začel preprodajati prepovedano psihoaktivno substanco in sprva je bilo vse v redu. Nato je storil eno samo napako. Ujela ga je policija in pristal je v zaporu.

Čez nekaj časa je do Viktorije pristopil Marcel, Filipov šef. Povedal ji je, da mu Filip dolguje veliko denarja. Drog Filip ni prodajal, temveč jih je užival sam. Od Viktorije je zahteval, da mu denar vrne. Ker denarja Viktorija ni imela, sej je dogovorila, da bo namesto Filipa preprodajala kokain, dokler ne povrne vsega dolga. Marcel se je strinjal in ji je priskrbel službo.

Viktorija in Marcel sta veliko časa preživela skupaj in sta se zaljubila. Viktorija je še vedno pogrešala in ljubila Filipa, zato z Marcelom ni želela biti v razmerju. Marcel je bil na Filipa zelo ljubosumen, zato se je spomnil načina, kako se ga znebiti. Filipa je dal hladnokrvno ubiti. Viktoriji je rekel, da je Filip umrl zaradi grozne bolezni. Čez čas je Viktorija Filipa prebolela in z Marcelom sta živela srečno prepovedano življenje.


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Novela o lažnivi plemkinji

Obleka

ŽELVA IN ZAJEC